Contact
Contact
Tel: 0357 / 439 200
Tel/Fax: 0357 / 439 300
email: info@muzeugalerie.ro

Adresa poştală:
Muzeu Galerie
SC Muzeu Galerie SRL
310000 Arad 1.
CP.: 1-124

Program de lucru:
Luni-Joi: 9-17 Vineri: 10-17

Frumuseţea valorii

O lume pe monede

Aproape că nu există obiect care, în decursul secolelor, să fi avut o legătură mai strânsă cu viaţa oamenilor şi cultura omenirii decât monedele. Indiferent dacă afirmaţia „Banii ţin lumea în mişcare” este sau nu adevărată, în istoria omenirii puţine lucruri au ajuns să fie în permanenţă în centrul atenţiei şi puţine lucruri au provocat atâtea controverse şi conflicte etice sau de ordin religios, ca banii. Pasiunea pentru colecţionarea monedelor este aproape de o vârstă cu istoria omenirii.

Diferenţiem monede de circulaţie şi monede comemorative. În timp ce monedele de circulaţie reprezintă mijloace de plată, monedele comemorative sunt dedicate personalităţilor remarcabile şi evenimentelor importante din istoria omenirii. Atât pe monedele de circulaţie, cât şi pe monedele comemorative sunt însufleţite acele momente şi persoane care sunt reprezentative pentru istoria unei naţiuni, asemănător paginilor unei cărţi de istorie.

Cele mai populare tematici de colecţie sunt monedele anumitor perioade istorice sau acele monede pe care sunt reproduse motive, cum ar fi imagini sportive, corăbii, evenimente istorice. Colecţionari de pretutindeni aşteaptă emisiunile monedelor comemorative cu tiraj limitat, care deseori se vând foarte repede şi după aceea valoarea lor creşte permanent.

O valoare garantată de 3000 de ani

Primele monede care au circulat în urmă cu 3000 de ani în Asia Mică erau încă nişte pepite neînsemnate din aur şi argint. Totuşi, ele erau marcate deja cu simboluri ale puterii – atunci leul şi boul –, astfel s-a dat de înţeles faptul că baterea monedei rămâne dreptul exclusiv al domnitorului. Acest lucru nu s-a schimbat nici astăzi, deoarece banii în orice ţară se emit de către guvernul actual sau de către băncile naţionale, iar valoarea banilor este garantată tot de către acestea.

5.000 de colecţionari mulţumiţi în România

Muzeu Galerie se ocupă cu comercializarea monedelor valoroase. Avem o ofertă foarte variată de monede, deoarece stăm la dispoziţia colecţionarilor atât cu monede vechi, cât şi cu cele din perioada modernă, în aproape orice tematică. În ceea ce priveşte monedele comemorative moderne, am obţinut un rol de lider. Succesul nostru în acest sens cu mare siguranţă îl datorăm credibilităţii noastre, dezvoltării noastre inovative pe piaţă şi activităţii noastre centrate în permanenţă pe client. Cunoaştem toate detaliile pieţei monedelor, iar sistemul nostru de relaţii cuprinde toată lumea. Împărtăşim şi cu Dvs., cu plăcere, cunoştinţele noastre!

Cele zece porunci asumate de către Muzeu Galerie

Este deosebit de important pentru fiecare colecţionar să îşi găsească un partener de încredere pentru realizarea unei colecţii. Firma Muzeu Galerie doreşte să corespundă celor mai ridicate pretenţii şi din acest motiv îşi exprimă principiile sale de funcţionare în următoarele 10 „porunci”.

  1. Cuvântul nostru trebuie să aibă credit! Ofertele de încredere vor fi însoţite de execuţii de încredere.
  2. Siguranţă nelimitată! Garanţia noastră se extinde la originea, provenienţa şi integritatea tuturor monedelor comercializate.
  3. Vă asigurăm posibilitatea ca Dvs. să puteţi să vă hotărâţi comod, acasă, asupra faptului dacă doriţi sau nu să păstraţi o monedă. În cazul în care nu doriţi să o păstraţi, pur şi simplu o puteţi trimite înapoi la Muzeu Galerie.
  4. Nu cumpărăm cu intenţii de speculaţii. Ne vom întregi stocul şi vom comercializa produsele doar pentru a răspunde cerinţelor.
  5. Preţurile le vom realiza în cel mai corect mod posibil! Preţurile vor fi stabilite în funcţie de relaţia dintre cerere şi ofertă.
  6. Stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu servicii unice! Acordăm ajutor în realizarea colecţiei, oferim informaţii utile şi îmbogăţim cunoştinţele colecţionarilor noştri.
  7. Pentru abonaţii noştri la colecţii, de obicei oferim un suport sau casetă de păstrare gratis, în scopul aranjării colecţiilor.
  8. Servire individuală! Fiecare colecţionar va fi servit individual şi în cel mai convenabil mod de către specialiştii noştri şi prin relaţiile noastre excepţionale de pe piaţă.
  9. Un element important al activităţii noastre este rapiditatea! Încercăm să rezolvăm orice cerere cât se poate de repede.
  10. Cerinţa clienţilor este sfântă! La cerere achiziţionăm şi vă aducem la destinaţie orice monedă, care poate fi comercializată legal în România sau care a apărut în ofertele noastre anterioare.

Respectarea acestor principii este obligatorie pentru fiecare colaborator al firmei Muzeu Galerie!

 
Newsletter
Directive privind protecţia datelor
Bine aţi venit pe site-ul Firmei Muzeu Galerie! Vă rugăm citiţi cu atenţie Ghidul de utilizare.